K-Pentue

Emä: Riot Leader's Tasmanian Devil JR
Isä: Boreas Vom Heiligen Gral

Syntyneet 9.3.2019
6 urosta, 3 narttua

Riot Leader's Kalle (u)
Riot Leader's Kermit (u)
RTK1 Riot Leader's Kimi (u)
Riot Leader's Knut (u)
Riot Leader's Kojak (u)
Riot Leader's Kujo (u)
Riot Leader's Katarina (n)
Riot Leader's Kira (n)
Riot Leader's Kreisi (n)

Emänä: Riot Leader's Tasmanian Devil jr
Junnu on oma kasvatti ensimmäisestä pentueesta. Junnu on erittäin vilkas, avoin, terävä, saalisviettinen, taistelutahtoinen ja aktiivinen narttu. Sen kanssa harrastetaan tottista, jälkeä, hakua ja vesipelastusta. Lisäksi se on käynyt muutamaan otteeseen puruissa. Se on erittäin ahne koira. Se on alustavarma testatuilta osin. Sillä löytyy molemmat viettialueet. Se on tekemisessä nopea,tarkka ja keskittyy hyvin. Ensimmäiseen pentueeseen syntyi 8 pentua. Junnun pentuesisaruksista on kuvattu 5/5, 3*AA, 1*BB, 1*B/C lonkat, kaikilla on kyynärpäät terveet ja selät on muilla LTV0 sekä ne ovat kaikki spondyloosin osalta vapaita.

Isänä: Boreas Vom Heiligen Gral
Boreas on ollut tähän astisen elämänsä perusterve. Sen kanssa harrastetaan jälkeä, suojelua ja tottelevaisuutta. Se on myös voittanut ipossa RWS:n järjestämän IPO mestaruuden vuosina 2015 ja 2016 ja tullut Sveitsin cupissa toiseksi vuonna 2017.
Luonteeltaan Boreas on tekemisenhaluinen ja nopea oppimaan. Se on omassa laumassaan johtaja. Se on itsevarma ja voimakas luonteinen koira jolla on hyvä taistelutahto ja saalisvietti. Se on hieman ohjaajapehmeä. Alusta - ja äänivarma koira on kaikilta niiltä osin kun näitä on testattu. Sillä on kaksi pentuetta, jossa kaikki tähän mennessä kuvatut ovat olleet lonkat A, kyynärät 0 ja selät LTV 0.

Ulkonäöstä:
Oletusarvoisesti pigmentti tulee olemaan keskinkertainen, emällä se on huono, isällä hyvä.
Väriltään molemmissa on hieman keksinväriä. Molemmat ovat korkeudessa ylärajoissa ja uskon että pennutkin saattavat kasvaa melko korkeiksi. Odotan pentueeseen sekä keskipitkä -että pitkäkarvaisia pentuja. Molemmat vanhemmat ovat keskipitkäkarvaisia mutta kantavat pitkän geeniä.

Muuta:
Pennut tulevat olemaan DM:n osalta joko kantajia tai terveitä. Kantaja ei kuitenkaan koskaan voi sairastua mutta jalostusta ajatellen kantaja on syytä yhdistää vain terveeseen alttiiden välttämiseksi. MDR1:n osalta pennut tulevat olemaan vapaita.

Kummallakaan vanhemmalla ei ole havaittuja allergioita.

Toivon että pentujen omistajat sitoutuvat kuvaamaan virallisesti koiriensa lonkat, kyynärpäät ja selät.

Toivon että pentueeseen tulisi pentuja joiden kanssa olisi helppo elää ja mahdollista harrastaa.

Pennut tulevat syntymään ja kasvamaan omistajansa luonani Lopella. Ne pentutestataan 3 vrk:n, 7 vrk:n ja noin 7 viikon iässä.
Pennut luovutetaan noin 7-8 viikon ikäisinä.

2021 Kennel Riot Leader's | riotleaderskennel@gmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!