Juhannuspentue

Dam: Snowpatrols Gissa
HD AA, ED00, LTV/LUV 3, Spondylose 0/free, patella rtg healthy, shoulders healthy, eyes healthy,
heart healthy, DM N/N, MDR1 N/A
Finnish Character test +173 safe with gunshot sounds
Shows: FI CH / FI MVA
Work: Toko ALO3

Sire: Arezzo Bohemia Star Moravec
HD BB, ED 00, Back healthy, Spondylose 0/free, shoulders healthy, eyes healthy, heart healthy,
DM N/M, MDR1 N/N, 
Shows: C.I.B.
Work: ZW1, IPO2, IPO-VO, ZM, ZZO, ZOP, BH, ZPU1, BGH1, PFr2, SPr2

Syntyneet 25.6.2016
2 urosta, 2 narttua

Riot Leader's Grigo
Riot Leader's Perro
Riot Leader's Chica
Riot Leader's Reina

Emänä: Snowpatrols Gissa
Gissa on luonteeltaan erittäin vilkas, se on ahne ja leikkisä mutta voisi olla vietikkäämpi. Se on avoin ja miellyttämisen haluinen, ja hieman ohjaajapehmeä. Gissa on luonnetestattu hyvin osa-aluein, mm toimintakyky on +2 hyvä ja kovuus +3 kohtuullisen kova. Uskon Gissalla olevan luonteen puolesta annettavaa rodulle ja siksi tulen tekemään tämän pentueen. Gissa on äänivarma ja alustavarma testatuilta osin.
Gissa on perusterve koira. Sillä on kuitenkin välimuotoinen lanneristinikama selässä, LTV3 - epäsymmetrinen, jota se ei kuitenkaan ole koskaan oireillut. Lisää tietoa LTV muutoksista löydät linkkisivuilta. LTV:n periytymismekanismit eivät ole vielä täysin tiedossa, ei siis tiedetä jättääkö kukin muutos vain omiaan, vaiko kaikkia ja mitkä ovat todennäköisyydet, kennelliiton virallinen kanta on että oireilemattomia muutoskoiria voi käyttää kunhan toinen osapuoli on muutoksesta vapaa. Toivon kuitenkin että perehdyt artikkeleihin. Gissan sisaruksista 2/3 on kuvattu selästä ja molemmat olivat terveitä.

Isänä: Arezzo Bohemia Star Moravec
Bernie on tsekkiuros. Sen kanssa harrastetaan suojelua ja jälkeä. Sillä on tähän mennessä tehty tulokset: IPO2, IPO-VO, ZVV1 (Tsekkien kansallinen suojelukoe), SPR2, FPR2, ZZO, ZM, ZOP, ZPU1, BGH1, BH. Bernie on tekemisenhaluinen, nopea oppimaan. Se on koira -ja ihmissosiaalinen sekä melko tasapainoinen. Sillä on hyvä taisteluntahto ja saalisvietti. Berniellä on muutama pentue joista tähän mennessä kuvatuilla on ollut terveet lonkat ja kyynärät. Yhdessä pentueessa yhdellä uroksella ei ole toinen kives laskeutunut. Bernie on kuvattu 4 - vuotiaana spondyloosista, cauda equinasta ja LTV:stä vapaaksi.

Ulkonäöstä:

Oletusarvoisesti pigmentti tulee olemaan hyvä, molemmilla vanhemmilla se on hyvä.
Väriltään molemmissa on hieman keksinväriä. Molemmat ovat korkeudessa ylärajoissa ja uskon että pennutkin saattavat kasvaa melko korkeiksi.
Odotan pentueeseen keskipitkäkarvaisia sekä pitkäkarvaisia pentuja.

Muuta:

Pennut tulevat olemaan DM:n osalta terveitä.
MDR1 osalta pennut tulevat olemaan joko kantajia tai terveitä. Kantaja ei kuitenkaan koskaan voi sairastua mutta jalostusta ajatellen kantaja on syytä yhdistää vain terveeseen alttiiden välttämiseksi.
Kummallakaan vanhemmalla ei ole havaittuja allergioita.

Toivon että pentujen omistajat sitoutuvat kuvaamaan virallisesti koiriensa lonkat, kyynärpäät ja selät.

Toivon että pentueeseen tulisi pentuja joiden kanssa olisi helppo elää ja mahdollista harrastaa.

Pennut tulevat syntymään ja kasvamaan omistajansa luona Vihdissä. Ne pentutestataan 3 vrk:n, 7 vrk:n ja noin 7 viikon iässä.
Pennut luovutetaan noin 7-8 viikon ikäisinä jolloin tulemme käymään Juha ja Susanna Korrin luona.

2021 Kennel Riot Leader's | riotleaderskennel@gmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!